1. A tojást 25 dkg cukorral, a sütőporral és 5 dkg puha margarinnal habosra keverjük, hozzáadunk 4 evőkanál kakaóport, 25 dkg lisztet, és 2,5 dl tejjel simára keverjük.. Vajazott, lisztezett tepsibe simítjuk, és előmelegített sütőben kb. 20-25 percig (tűpróba) sütjük. Míg a kakaós piskóta sül elkészítjük a sárga piskótát. A 3 tojásfehérjét felverjük kemény habbá utána hozzá adjuk a 3 ek. cukrot majd a 3 darab tojássárgáját és utána a 3 ek. lisztet és a sütőport is. Ugyanakkora formába öntjük és 180°C kb 15-20 percig aranybarnára sütjük.
2. A krémhez 2 dl tejszínt a étcsokoládéval, a cukorral meg a vaníliás cukorral felfőzünk (melegen elkeverjük benne az előzőleg beáztatott, kicsavart lapzselatint). Ha kihűlt, hozzáadjuk a habosra kevert vajat és még 2 dl habbá vert tejszínt is. A kakaós tésztát 2 lapra vágjuk, az alsó lapot megkenjük krémmel utána jön a sárga piskóta majd megint krém végül a kakaós piskótát a tetejére rakjuk hűtőben hűtjük amíg a krém megdermed. Oldalát megkenjük csokis krémmel.
3. A tejszínhabot felverjük, tesszük bele pár csepp sárga ételfestéket és a tetejére habcsókot nyomunk,csoki dísszel díszítjük.