Tag: könnyű

Húsos mártás
Tartalmaz: 10 hozzávaló
Kategória: Húsételek
Nehézség: Easy

Húsos mártás

2016-03-18 0 2 Nincsenek hozzászólások.
24745 views
A disznó húst nagyobb darabokra vágjuk és aranybarnára sütjük egy serpenyőben. Ezután hozzáadjuk a hagymát, amíg nem karamellizálódik Utána a húst áttesszük egy fazékba amiben van 1 liter víz már. A hagymát ilyen színűre sütjük majd azt is beleöntjük a fazékba. A húst addig főzzük amíg meg nem puhul, vegetával,…
Kiemelt
Tonhalas tésztasaláta
Tartalmaz: 13 hozzávaló
Kategória: Saláta receptek
Nehézség: Easy

Tonhalas tésztasaláta

2016-02-16 1 2 Nincsenek hozzászólások.
6007 views
 Tésztát fel tesszük főni Zöldségeket, megtisztítjuk, megmossuk, fejes salátát felcsíkozzuk, paradicsomot, lilahagymát felkozkázzuk, olívabogyót hozzáadjuk és összekeverjük. Ha megfőtt a tészta leszűrjük, hagyjuk kihűlni, ezalatt elkészítjük az öntetet Öntet:  joghurtot, reszelt fokhagymát, mustárt, olívaolajat, balzsamecetet, sót, borsot, és a fél citrom levét jól kikeverjük, majd miután a kihűlt tésztát a…
Kiemelt
Citromos őzgerinc TúróRudival
Tartalmaz: 9 hozzávaló
Kategória: Sütemény receptek
Nehézség: Easy

Citromos őzgerinc TúróRudival

2016-02-13 1 1 Nincsenek hozzászólások.
4026 views
2 dl tejet a 2 evőkanál zselatinnal kikeverjük, majd felfőzzük. Amíg összekeverjük a többi hozzávalót langyosra hűl Vajat kikeverjük a porcukorral, és hozzáadjuk a vaníliás cukrot, áttört túrót, reszelt citromhéjat, fél citrom levét Őzgerinc sütőt kibéleljük folpack-kal, és beletöltjük a túrós masszát, majd 3 db Túró Rudit középre belehelyezünk Maradék…
Kiemelt
Villámgyors csörögefánk
Tartalmaz: 10 hozzávaló
Kategória: Fánk receptek
Nehézség: Easy

Villámgyors csörögefánk

2016-02-09 1 1 Nincsenek hozzászólások.
13488 views
Az átszitált liszthez keverjük a sütőport, majd minden más összetevőt hozzáadunk, a tejet hagyjuk a végére, abból kb 2-2,5 decilitert öntünk hozzá, hogy könnyen gyúrható tésztát kapjunk. Miután kidolgoztunk kb 3 mm vastagságúra nyújtjuk és derelyevágóval vékony csíkokra daraboljuk a fánkot, majd bő, forró olajban kisütjük. Kiszedés után porcukorba forgatjuk…
Lost Password
Username
Password
Username or email