Eloszor a tojasfeherjet kemeny habba verem Utana a kétféle cukrot a tojasok sargajaval elkeverem Hozzaadom a vajat, majd felvaltva hozzaadom a lisztet…
A recept háromszorosa elegendő egy 30×40-es, szögletes sütőkerethez. A sütőt előmelegítjük 170 C-ra, és egy 22 cm átmérőjű tortakarika alját kibéleljük szilikonos…
Természetesen bármilyen szezon gyümölccsel készíthetjük. A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük egy csipet só hozzáadásával. A sárgáját és a cukrot…
Piskótatésztát készítünk: a 8 tojás sárgáját habosra keverjük a cukorral, majd szép lassan hozzáadjuk a lisztet és a sütőport, ezután óvatosan beleforgatjuk…
Piskótatésztát készítünk: a 8 tojás sárgáját habosra keverjük a cukorral, majd szép lassan hozzáadjuk a lisztet és a sütőport, ezután óvatosan beleforgatjuk…
A pirított darának ez a változata főként gombóc készítéséhez, annak belehempergetéséhez passzol, de vannak, akik önmagában, nassolni is készítik. 1. A búzadarát…
Hagyományos őrségi étel a búzamálé, ami idény gyümölcsökkel vagy akár lekvárral is elkészíthető. Most szilvabefőttel és fahéjjal készítettem el. 1. A lisztet,…
A tojásokat ketté választjuk, a fehérjéket kemény habbá verjük, hozzáadjuk a cukrot, és újból kemény habbá verjük. Belekeverjük az olvasztott vajat, a…