Összekeverjük a langyos olvasztott Rama Vajas Ízt a tojással, a joghurttal, a kristálycukorral. Egy másik tálban elvegyítjük egymással a lisztet, kakaót, a…
Piskótatésztát készítünk: a 8 tojás sárgáját habosra keverjük a cukorral, majd szép lassan hozzáadjuk a lisztet és a sütőport, ezután óvatosan beleforgatjuk…
Piskótatésztát készítünk: a 8 tojás sárgáját habosra keverjük a cukorral, majd szép lassan hozzáadjuk a lisztet és a sütőport, ezután óvatosan beleforgatjuk…
A pirított darának ez a változata főként gombóc készítéséhez, annak belehempergetéséhez passzol, de vannak, akik önmagában, nassolni is készítik. 1. A búzadarát…
Hagyományos őrségi étel a búzamálé, ami idény gyümölcsökkel vagy akár lekvárral is elkészíthető. Most szilvabefőttel és fahéjjal készítettem el. 1. A lisztet,…
A tojásokat ketté választjuk, a fehérjéket kemény habbá verjük, hozzáadjuk a cukrot, és újból kemény habbá verjük. Belekeverjük az olvasztott vajat, a…
A disznó húst nagyobb darabokra vágjuk és aranybarnára sütjük egy serpenyőben. Ezután hozzáadjuk a hagymát, amíg nem karamellizálódik Utána a húst áttesszük…
1. A felengedett gesztenyemasszát összedolgozzuk 10 dkg puha vajjal, és vizes alufólián ujjnyi vastagra elsimítjuk. 2. A két egész tojást összekeverjük a…
1. A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, és két részre osztjuk. Vékonyra nyújtjuk, és zsírozott, lisztezett tepsiben két lapot sütünk belőle. 2. A tejet…