Kategória: Halételek

Kagylós, paradicsomos spagetti
Spaghetti con le cozze ahogy Dél-Olaszországban készítik: Ha friss kagylóval készíted, akkor alaposan tisztítsd meg, majd nagy lángon egy fazékban lefedve addig…
2017-06-0811967 viewsEgytálételek, Halételek
Scampi buzara módra
Egy wokban vagy más magasabb falú edényben forrósítsd fel az olívaolajat, pirítsd meg az apróra vágott vöröshagymát, majd add hozzá az aprított…
2017-02-0485298 viewsHalételek
Süllő egészben
1. A süllő hátát-oldalát vagdossuk be. 2. A bemetszésekbe bőven dörzsöljünk sót, és hasonlóan „kezeljük” a hal hasüregét is. 3. A kialakított bemetszésekbe megtisztított fokhagymagerezdeket…
2016-01-0211030 viewsHalételek
Füstölt lazac pástétom torma krémmel
1. Fázis: A citromot, a petrezselymet és az újhagymát megmossuk, majd a füstölt lazac filét, a petrezselymet és az újhagymát apróra vágjuk.…
2015-12-165087 viewsHalételek
Spenótos galuska, citromos garnélával
Elkészítjük a galuskát: a lisztet, zabpelyhet, felolvasztott mirelit spenótot, sót, borsot, tojást, reszelt fokhagymát összekeverjük, és annyi langyos vizet adunk hozzá, hogy…
2015-12-155843 viewsHalételek
Oregánós pisztráng
1. Egy kis tálba vagy csészébe reszeld le a fokhagymát, öntsd rá az olívaolajat, a sót és a morzsolt oregánót, aztán keverd össze. 2. A megpucolt…
2015-12-1227556 viewsHalételek
Lost Password
Username
Password
Username or email