Kategória: Húsételek

Húsos mártás
A disznó húst nagyobb darabokra vágjuk és aranybarnára sütjük egy serpenyőben. Ezután hozzáadjuk a hagymát, amíg nem karamellizálódik Utána a húst áttesszük…
2016-03-1821694 viewsHúsételek
Rántott kelkáposzta batyu Pesztós Pennével
Kelkáposzta leveleit bő, forró enyhén sós vízben pár percig előfőzöm, majd kiszedem hűlni Vöröshagymát felkockázom, megdinsztelem az olajon, majd hozzáadom a gombát…
2016-02-187678 viewsHúsételek
Ünnepi narancsos kacsa
Kacsát először is megmossuk majd a nedvességet leitatjuk róla, és egy hústűvel kb 2 cm-enként mindenhol beszúrkáljuk a bőrét, de arra vigyázzunk,…
2016-02-096800 viewsHúsételek
Sertésszűz Wellington módra, zöldborsópürével és párolt karfiollal
1. A sertésszűzet lehártyázzuk, majd kb 80 grammos szeleteket vágunk belőle. Sózzuk és borsozzuk, majd forró serpenyőben minden oldalát elősütjük. ízléstől függően…
2016-01-0810046 viewsHúsételek
Hajdinával rakott cukkini
Hajdinát kevés olívaolajon megpirítjuk, majd háromszoros mennyiségű vízben puhulásig főzzük. Paprikát, paradicsomot, vöröshagymát tisztítjuk, mossuk, felaprítjuk, és kevés só  és fűszerpaprika hozzáadásával,…
2015-12-154230 viewsEgytálételek, Húsételek
Brokkolis Quiche (Francia lepény)
Először elkészítjük a pite tésztáját: a vajat felverjük a tojás sárgákkal és sóval, hozzáadjuk a lisztet majd a vizet és 30 percre…
2015-12-156452 viewsHúsételek
Lost Password
Username
Password
Username or email