Kategória: Főzelékek

Provanszi céklafőzelék hajdinafasírttal
Elkészítés: 60 perc
Kell hozzá: 15 hozzávaló
Kategória: Főzelékek
Nehézség: Közepes

Provanszi céklafőzelék hajdinafasírttal

2015 dec. 15. 1 1 Nincs hozzászólás
2616 megtekintés
Céklafőzelék: Céklát, sárgarépát, burgonyát tisztítjuk, mossuk, hámozzuk, és felkockázzuk. A vajban elkezdjük sütni a sárgarépát, 1 evőkanál mézet csurgatunk rá, kissé karamellizáljuk, hozzáadjuk a céklát, végül a burgonyát és annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje, majd ízesítjük csipet sóval, borssal, és őrölt köménnyel. Ha a zöldségek megpuhultak, a tűzről levéve…
Regisztráció Elfelejtett jelszó
Felhasználónév
Érdemes nem túl hosszú felhasználónevet választani a gyors bejelentkezés érdekében. Az oldalon használni kívánt nevet bejelentkezés után lehet beállítani.
Jelszó
Jelszó megerősítése
Email cím
Felhasználónév vagy email cím