Exit print mode Print recipe A+ A- Undo all

Zablepény feta sajttal, zöldségekkel

Hozzávalók:

tojás
2 darab
zabpehely
4 evőkanál
1 csipet
sütőpor
1 teáskanál
kókuszzsír
1 teáskanál
feta sajt
30 dekagramm
tarja
2 szelet
jégsaláta
50 gramm
paradicsom
30 gramm
kígyóuborka
30 dekagramm
sárgarépa
20 dekagramm

Elkészítés:

Elkészítés:

1. 2 tojást felverjük, sózzuk,

2. 4 evőkanál apró szemű zabpelyhet, fél dl vizet és 1 csapott teáskanál sütőport teszünk hozzá.

3. Hagyjuk állni 10 percet, majd egy palacsintasütőt kikenünk kókuszzsírral, és ráöntjük a masszát, mikor megsült az alja átfordítjuk.

Nem szabad túlsütni, mert akkor könnyen törik a lepény.

Ha kész átcsúsztatjuk egy tányérra és rápakoljuk a zöldségeket (jégsaláta, paradicsom, uborka, sárgarépa), szelet tarját, kockázott feta sajt. Félbe hajtjuk és harapjuk is 🙂

Jó étvágyat hozzá!