Exit print mode Print recipe A+ A- Undo all

Tejszínes nyúlmell zöldséges-csicseriborsós rizzsel

Hozzávalók:

Nyúlhús
50 dekagramm
Vöröshagyma
2 darab
Sárgarépa
1 darab
Paradicsom
1 darab
Darált paprika
1 teáskanál
Tejszín
1 deciliter
Rizs
1 csésze
Mexikói zöldségkeverék
0,5 csésze
Csicseriborsó
0,5 csésze
Fokhagyma
2 gerezd
Bors
Majoranna

Elkészítés:

1.  A vöröshagymát apró kockákra vágjuk,zsiradékon megdinszteljük. Hozzáadjuk a kockára vágott sárgarépát,paradicsomot és a darált paprikát. Sózzuk,borsózzuk kevés vízzel felöntjük.
2.  A húst hozzáadjuk és fedő alatt pároljuk. Ízesítjük zúzott fokhagymával és egy csipet majorannával.
3.  Mielőtt elkészül,tejszínnel és keményítővel belehabarunk.
4.  Miközben a hús sül megpároljuk a zöldségkeveréket. A csicseriborsót roppanósra főzzük.
5.  Miután elkészült a rizs,összekeverjük a csicseriborsóval és a zöldségekkel.

Megjegyzés:

Jó étvágyat hozzá!