Exit print mode Print recipe A+ A- Undo all

Tangó szelet

Hozzávalók:

finomliszt
30 dekagramm
porcukor
10 dekagramm
tej
1-1,5 deciliter
amig a tészta összenem áll
cukrozatlan kakaópor
2-3 evőkanál
margarin
5 dekagramm
tojás
1 darab
sütőpor
1 csomag
tej
1 liter
vaníliás pudingpor
3 darab
porcukor
25 dekagramm
margarin
25 dekagramm
étcsokoládé
5-10 dekagramm
piskóta tallér
25 dekagramm

Elkészítés:

1. A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, és két részre osztjuk. Vékonyra nyújtjuk, és zsírozott, lisztezett tepsiben két lapot sütünk belőle.
2. A tejet a pudinggal sűrűre főzzük, a margarint a porcukorral habosra keverjük, és a kettőt jól összedolgozzuk.
3. A krémet két részre osztjuk, felét a két lap közé tesszük, felét a második lapra kenjük.
4. A krémre helyezzük a piskótatallérokat, melyeket a gőz fölött megolvasztott csokoládéval meglocsolunk.