Exit print mode Print recipe A+ A- Undo all

Oregánós pisztráng

Hozzávalók:

pisztráng
5 darab
olívaolaj
1 deciliter
2 teáskanál
oregánó
8 gramm
morzsolt
fokhagyma
5 gerezd

Elkészítés:

1. Egy kis tálba vagy csészébe reszeld le a fokhagymát, öntsd rá az olívaolajat, a sót és a morzsolt oregánót, aztán keverd össze.

2. A megpucolt pisztráng törzseket mindkét oldalukon irdald be, majd az előbb elkészített olívaolajos fűszerkeverékkel kend meg kívül-belül a halakat.

3. Egy kiolajozott tepsibe állítsd a hasukra a pisztrángokat, majd 180 fokon körülbelül 30 percig süsd.

IMG_20151211_184822

Jó étvágyat! 🙂

Megjegyzés:

Ha van időd, hagyhatod pácolódni sütés előtt, bár én nem szoktam.