Exit print mode Print recipe A+ A- Undo all

Ivett szivárvány cupcake-ja

Hozzávalók:

vaj/ margarin
12+10 dekagramm
cukor
25+10 dekagramm
vaníliás cukor
1 darab
tojás
2 darab
liszt
30 dekagramm
sütőpor
1 darab
tej
1+2,5 deciliter
étcsokoládés pudingpor
1 darab
étcsokoládé
1 darab
ételszínezék ( piros, sárga, kék, zöld, narancs( piros-sárga), lila( piros-kék)
pár csepp

Elkészítés:

  1. A tojást .a cukrot, a vaníliás cukrot és a kicsit megolvasztott vajat habosra keverjük. A lisztet és a sütőport hozzáadjuk majd a tejet. 7 részre osztjuk és megszínezzük az ételfestékkel és a kakaóval. A muffin formákat megtöltjük tésztával és közép meleg sütőben kb. 20 perc alatt aranybarnára sütjük.
  2. A Krém: a pudingport  a 2,5 dl tejjel és a 10 dkg cukor pudingot főzzünk. Ha kihűlt margarinnal kihabosítjuk. Csillagcsöves habzsákba töltjük és a muffin-ok egy részét ezzel díszítjük.
  3. 20160317_214322

  4. A másik felét olvasztott csokiba mártjuk a tetejét és gumicukorral vagy más dísszel díszítjük.
  5. 20160317_220150