Citromos őzgerinc TúróRudival

Hozzávalók:
babapiskóta
15 darab
félzsíros tehéntúró
25 dekagramm
porcukor
12 dekagramm
vaj
10 dekagramm
citrom
1 darab
tej
3 deciliter
zselatin
2 evőkanál
vaníliás cukor
1 darab
Túró Rudi
3 darab
Elkészítés:
- 2 dl tejet a 2 evőkanál zselatinnal kikeverjük, majd felfőzzük. Amíg összekeverjük a többi hozzávalót langyosra hűl
- Vajat kikeverjük a porcukorral, és hozzáadjuk a vaníliás cukrot, áttört túrót, reszelt citromhéjat, fél citrom levét
- Őzgerinc sütőt kibéleljük folpack-kal, és beletöltjük a túrós masszát, majd 3 db Túró Rudit középre belehelyezünk
- Maradék 1 dl tejbe egyenként beleforgatjuk a babapiskótákat, és a massza tetejére rendezzük szépen sorba (a babapiskóta két végéből kb fél-fél centit le kell vágni hogy beleférjen)
- Befedjük a folpack-kal és 3 órára a hűtőbe tesszük.