Hozzávalók:
- tojás2 darab
- zabpehely4 evőkanál
- só1 csipet
- sütőpor1 teáskanál
- kókuszzsír1 teáskanál
- feta sajt30 dekagramm
- tarja2 szelet
- jégsaláta50 gramm
- paradicsom30 gramm
- kígyóuborka30 dekagramm
- sárgarépa20 dekagramm
Elkészítés:
Elkészítés:
1. 2 tojást felverjük, sózzuk,
2. 4 evőkanál apró szemű zabpelyhet, fél dl vizet és 1 csapott teáskanál sütőport teszünk hozzá.
3. Hagyjuk állni 10 percet, majd egy palacsintasütőt kikenünk kókuszzsírral, és ráöntjük a masszát, mikor megsült az alja átfordítjuk.
Nem szabad túlsütni, mert akkor könnyen törik a lepény.
Ha kész átcsúsztatjuk egy tányérra és rápakoljuk a zöldségeket (jégsaláta, paradicsom, uborka, sárgarépa), szelet tarját, kockázott feta sajt. Félbe hajtjuk és harapjuk is 🙂
Jó étvágyat hozzá!